2021 – Peste 150 de clienți mulțumiți cărora le-am generat vânzări totale ce depășesc 9 milioane de euro

de ce ne-au ales peste 150 de clienți?

„De ce ar trebui să colaborez cu voi?”, poate te întrebi.
Dă-ne voie să-ți arătăm care sunt principalele avantaje pe care le ai dacă devii un client Cosworld.

NE OCUPĂM DE TOATE

Noi îți putem pune la dispoziție servicii de Web Design, Copywriting sau Strategie de Brand. Spune-ne care este viziunea ta și noi rezolvăm.

REZULTATE SIGURE

Fie că ai un magazin online și vrei să-ți crești vânzările, ori îți dorești ca brandul tău să fie memorabil - ei bine, noi ne vom duce sarcina la bun sfârșit.

FACEM ECHIPĂ BUNĂ

Indiferent de felul proiectului tău, încă de la începutul colaborării vom lua fiecare decizie doar după ce vom sta la masă și vom găsi cea mai bună formulă. Tu îți cunoști cel mai bine afacerea și tocmai de aceea vrem să facem o echipă bună împreună. În felul acesta, oricât de îndepărtat ar părea obiectivul pe care ți-l vei propune, deja vei parcurge jumătate din distanță.

CONSULTANȚĂ DUPĂ IMPLEMENTARE

După ce îți vom aduce rezultatele mult așteptate, noi îți vom fi în continuare alături. Cum asa? Îți vom sta la dispoziție cu sfaturi utile de marketing. În felul acesta tu vei lua cele mai bune decizii pentru afacerea ta. Prin mâinile noastre “au trecut” zeci de clienți, așadar vom avea un răspuns clar și precis și pentru problemele tale. Așa înțelegem noi un parteneriat pe termen lung în care să existe sprijin și încredere.
Rulează videoul

Lorenzo Consolini

Facebook Advertising Manager la HUDI - Human Data Income

CONTACTEAZĂ-NE

Dacă dorești o ofertă sau ai întrebări, scrie-ne la următoarea adresă de e-mail:

Te rugăm să specifici în e-mail:

Urmărește-ne

COSWORLD STRATEGIC CONSULT SRL, BRAȘOV

Tel 0753850424